Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Zuzka Vačková otvorene o plastických operáciách: Prekvapivé priznanie a podpora pre známu speváčku!

Zuzana Vačková
Zuzana Vačková (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Zuzka Vačková patrí k ženám, ktoré svojim výzorom pôsobia, ako by zastavili čas. Usmievavá blondínka vyzerá aj po päťdesiatke fantasticky a figúru by jej mohli závidieť aj mladšie ročníky.

Zuzka Vačková na otvorení výstavy Alfonsa Muchu v Piešťanoch priam žiarila. Ako sme zistili, je za tým však čosi viac ako perfektná starostlivosť či dobrý krém. Zuzka je totiž už nejaký čas opäť zaláskovaná a hoci si nový vzťah stráži, predsalen nám prezradila viac: “Mám priateľa už od zimy, ale vieš ako to je s láskou, je taká krehká, netreba ju vyplašiť“, dodáva herečka. Zdá sa, že nový vzťah má na ňu viac ako dobrý vplyv: „Ono to celé pramení zvnútra a ja si myslím a je to aj moje životné krédo, že keď je človek spokojný vo vnútri, to, ako vyzerá a žiari je odkazom toho, čo nosí v sebe“.


Zuzka sa však netají ani tým, že za perfektný vzhľad vďačí aj šikovným rukám lekárov, jedným dychom však dodáva, že ju za to sem-tam odsúdia aj jej vlastné kamarátky „Mne sa veľmi páči, keď mi moje oveľa mladšie kamarátky vraveli, že by niečo také ako botox nikdy nepodstúpili“ a sklamanie neskrýva ani z reakcií na operáciu speváčky Dary Rolins: „Ja by som bola opatrná s kritickými vyjadreniami, pretože neviete, ako sa budete prijímať, keď vám roky pribudnú“. V rozhovore prezradila aj to, kam by bola vo svojch vylepšeniach ešte schopná zájsť.

Zuzka Vačková otvorene o plastických operáciách: Prekvapivé priznanie a podpora pre známu speváčku! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: PiešťanyZuzana VačkováVýzor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu