Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Hviezda Dunaja PRVÝKRÁT ukázala synčeka: Rozkošné FOTO!

Ráchel Šoltésová v seriáli Dunaj, k vašim službám
Ráchel Šoltésová v seriáli Dunaj, k vašim službám (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Každej žene sa príchodom dieťaťa obráti život naruby. Všetku svoju pozornosť musí venovať malému stvoreniu. Niekedy to je vyčerpávajúce, no stojí to za to. Svoje o tom vie aj herečka Ráchel Šoltésová, ktorej rok 2023 priniesol množstvo zmien.

Synček Jakub jej robí radosť už 5 mesiacov. Herečke Ráchel Šoltésovej sa minulý rok zmenil život od základov. Vydala sa a porodila zdravé dieťatko. Je z nej mama na plný úväzok a vidno, že si materstvo veľmi užíva. Svedčia o tom aj jej príspevky, ktoré pravidelne pridáva na sociálnu sieť Instagram.

Spolu s manželom Lukášom, za ktorého sa vydala v júni minulého roka, sa z pokrokov Jakubka veľmi tešia. Hviezda Dunaja sa ale od začiatku rozhodla ho v online svete neukazovať. Pridáva len zábery, na ktorých mu nevidno tváričku. Svojej zásade zostala verná i teraz, ale najnovšia fotografia poodhalila o čosi viac, ako tie doterajšie.

Čím väčšie a staršie bábätko je, tým viac je aj vnímavejšie. Spoznáva ľudí, ale i okolité prostredie. Ráchel sa podelila so svojimi fanúšikmi o krásny moment zo svojho súkromia, na ktorom je zachytené, ako sa jej synček hrá pod hrazdičkou. To je ale rozkošné foto! „Môj pedro," napísala k snímke.

Viac o téme: Ráchel Šoltésová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu