Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Verešovej božský zadoček: Andrea pózuje bez nohavičiek!

Andrea Verešová v sexi bielizni. Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová v sexi bielizni.

BRATISLAVA - Opäť polonahá! Andrea Verešová (32) s pribúdajúcim vekom a deťmi nestráca nič zo svojho pôvabu. Dvojnásobná mamička sa stále môže pochváliť dokonalou postavou. Niet preto divu, že je stále vyhľadávanou modelkou aj v prípade predvádzania bielizne. Najnovšie pózovala tmavovláska v sexi kúskoch pre slovenský lifestylový magazín. Na jednej z fotografií sa pýši svojím ukážkovým zadočkom, ktorý zakrýva a zároveň odhaľuje len jemná čierna čipka.

Má čo ukázať! Andrea Verešová je jedna z najsexi dvojnásobných mamičiek v slovenskom a v českom šoubiznise. Hoci sa kedysi hovorilo, že po 30-tke odchádzajú modelky do dôchodku, pri pohľade na tmavovlásku je jasné, že by to bola škoda. 

Andrea totiž najnovšie nafotila set záberov pre lifestylový časopis SKG, ktoré vyjdú v dvojčísle pre november a december. V bielizni s takmer nahým zadočkom však vyzerá tak nebezpečne príťažlivo, že sa magazín rozhodol pochváliť s jednou fotografiou už teraz na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku.

„Určite to chce istú dávku odosobnenia, sebaistoty a profesionality. Každopádne je to súčasť mojej práce. Od svojich 15 rokov sa živím ako modelka po celom svete a pokiaľ je o mňa záujem, mám na to a som stále vo forme, snažím sa využiť zaujímavé ponuky a byť profesionálna, povedala nám k foteniu Verešová. Svoje pozadie však na obdiv nevystavila prvý raz - pozrite si snímku z minulého roku TU 

Andrea Verešová opäť nafotila sexi zábery.
Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová opäť nafotila sexi zábery.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu