Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Exkluzívny televízny šláger Silvester 2024 2024 s Ottom & Petrou a ich hosťami

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archív Otto Weiter)

Poďte s nami zažiť rozlúčku so starým rokom netradične a veľkolepo počas televízneho nakrúcania a zažite SILVESTER 2024 v tomto roku dva krát!

Prijmite pozvanie na neopakovateľný zážitok tohto exkluzívneho televízneho SILVESTRA, ktorý bude mať až dve pódiá, pričom na jednom z nich bude ľudová hudba, ktorej moderátorom je Váš obľúbený ľudový rozprávač, spevák a muzikant – Peter Tokoš  známa speváčka nie len z Moravanky, ale aj obľúbená moderátorka - Daniela Magálová. Druhé, tzv. popové pódium bude rovnako plné humoru, scénok, nádherných piesní, skvelej muziky, Vašich známych a obľúbených interpretov z TV Šláger a sprevádzať Vás budú hostitelia a usporiadatelia – Petra & Otto WEITER.

Privítajme spoločne Nový rok 2025 vo veľkom štýle!

Počas televízneho nakrúcania je možné sedieť, stáť, ale aj tancovať. O zábavu bude postarané. Príďte sa teda odreagovať, zaspievať si, stretnúť svojich priateľov, pozhovárať sa a urobiť si pamätné foto so svojím obľúbeným interpretom a zažite tak nezabudnuteľnú a neopakovateľnú Silvestrovskú atmosféru, ktorú zažijete len na tomto veľkolepom hudobno-zábavnom programe!

Exkluzívny televízny šláger Silvester
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Otto Weiter)

V programe sa Vám predstavia:

POP scéna:

Petra & Otto Weiter, Cliff Canalas (DE), Gregory Shaughnessy (USA), Spodorecha, David Band, Davide Mattioli (IT), Silvia a Peter Klimentovci, Modus Memory, Peter Stašák, Mára & Karel Peterka (CZ), ABBA Slovakia, Katka Ševidová (CZ),Dodo & Jozef Ivaška, Soňa Kopčanová, Renáta & Emil Čonkoví

Ľudová scéna:

Peter Tokoš & Daniela Magálová (CZ), Borovienka, Jiří Erlebach (CZ),Anna Gajová, Hergottovci, Pavol Laták, Osičkovi (CZ), Pavelčákovci, Sadza, Veselá trojka (CZ), Sonic, Franta Uher (CZ) a Peter Stašák 
 

Dĺžka programu je cca 240 min., bez prestávky, počas celého programu je k dispozícii občerstvenie aj v bufete. V ponuke je aj obmedzený počet VIP stolov s občerstvením a pochutinami.  Začiatok o 17:30 hod.

Dress code:

Je to Silvester, preto sa silvestrovským doplnkom medze nekladú, sú nevyhnutné. ( Napr. rôzne klobúky, boa,  či vtipné okuliare s nápisom Happy New Year a pod. sú naopak vítané s heslom, „čím viac, tým lepšie :-D“ )
 

Vstupné stoly s občerstvením na balkóne 30€
Vstupné stoly prízemie s občerstvením 35€
Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

www.ottoweiter.sk

FB: https://www.facebook.com/?form=MT00M3

IG: ottoweiter_petraweiterofficial

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu