Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vieš, kam sa dnes oplatí zainvestovať? Zlato? Akcie? Omyl!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Digitálna univerzita)

Vedel si, do čoho je dnes najlepšie investovať? Zlato? Akcie? Cestovanie? Kým to všetko môže vyzerať lákavo, pravdou je, že existuje len jedna investícia, ktorá sa ti nikdy nestratí. Tou je investícia do seba!

Áno, čítaš správne. To, čo máš v hlave, ti nikto nezoberie. A čo je na tom najlepšie? Tieto znalosti ti budú zvyšovať tvoju hodnotu nielen na pracovnom trhu, ale aj na tvojom bankovom účte. Preto ak máš pocit, že stagnuješ alebo chceš viac, je čas začať pracovať na svojej budúcnosti.

Sobota sa stala synonymom investície do seba

Ale kde na to nájsť čas, keď žiješ zaneprázdneným životom plným práce, povinností, rodiny a nekonečných zoznamov úloh? Odpoveď je jednoduchá – využi svoje soboty! Jedna sobota týždenne a tvoja budúcnosť sa môže posunúť o míľové kroky lepším smerom. Predstav si, že investuješ do seba len pár hodín týždenne a výsledkom je kompletný prehľad v digitálnom marketingu, ktorý je dnes jednou z najžiadanejších a najperspektívnejších oblastí.

Takáto investícia sa volá sobotikal na Digitálnej Univerzite. Tá ti ponúka možnosť, ako využiť 16 sobôt na to, aby si získal cenné znalosti, ktoré ti otvoria dvere k novým príležitostiam. A pozor, nejde o žiadne teoretické bifľovanie! Na kurze ťa čakajú len praktické skúsenosti, skutočné príbehy z praxe a overené know-how od top expertov z praxe, ktoré ti umožnia rásť a napredovať. Všetko je zamerané na reálne výsledky, takže po ukončení kurzu budeš pripravený okamžite aplikovať to, čo si sa naučil.

Ak však budeš chcieť sobotu stráviť inak, prednášku si môžeš pozrieť zo záznamu.

Pre koho je kurz na Digitálnej Univerzite? 

Pre každého, kto cíti, že je čas na zmenu. Chceš zmeniť prácu, nakopnúť svoju kariéru alebo konečne rozbehnúť ten biznis, o ktorom už tak dlho premýšľaš? Alebo si už v marketingu doma, no chceš získať nové, súčasné zručnosti, ktoré ťa dostanú na ďalší level? Nezáleží na tom, kde sa momentálne nachádzaš. Dôležité je, kam chceš ísť. A s Digitálnou Univerzitou môžeš dosiahnuť svoje ciele rýchlejšie, než by si si myslel.

Neváhaj však príliš dlho. Kurz sa začína už začiatkom októbra, takže ak chceš patriť medzi tých, ktorí využijú túto šancu a posunú svoj život vpred, teraz je ten správny čas sa prihlásiť!

Zabudni na výhovorky a investuj do seba – investuj do sobotikalu s Digitálnou Univerzitou. Tých 16 sobôt ti môže zmeniť život!

Registruj sa na www.digitalnauniverzita.sk

Vieš, kam sa dnes
 (Zdroj: Digitálna univerzita)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu