Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ako ušetriť na drogérii, kozmetike a voľnopredajných liekoch?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Union)

Kozmetika, drogéria, lieky, vitamíny... Množstvo drobností, ktoré denne potrebujete a bez ktorých sa nezaobídete. Presne tých, ktoré vám často nenápadne, ale veľmi intenzívne robia prievan v peňaženke. Vieme však, ako môžete ušetriť aj viac ako tisíc euro ročne a zároveň všetkých týchto produktov nevzdať!

Ušetrite počas chrípkovej sezóny

Niektoré veci si dokážete odoprieť, s inými to ide iba ťažko. Najmä, ak ide o starostlivosť o vlastné telo a zdravie. Voľnopredajné lieky proti bolesti, dôležité vitamíny, minerály, doplnky výživy. S príchodom jesene sa ich spotreba naozaj prudko zvyšuje a stávajú sa nevyhnutnou súčasťou prežitia nie príliš vľúdneho počasia a čoraz častejšie sa objavujúcich viróz a prechladnutí.

Teraz sa však môžete do boja proti nepríjemným nádcham, chrípkam a ďalších ochoreniam, ale aj proti bolestiam hlavy či tela pohodlne vyzbrojiť a ešte pritom aj poriadne ušetriť!

Vďaka Anjelským zľavám od Unionu, ktoré na vás čakajú na menimezivoty.sk sa môžete poriadne zásobiť a doplniť si aj vašu cestovnú lekárničku, ak sa počas chladných mesiacov rozhodnete pre dovolenku v exotike alebo len chcete mať istotu na lyžovačke a horskej turistike.

Platíte veľa u zubára? Zlepšite domácu starostlivosť

Počúvať o dôležitosti prevencie je niekedy poriadna nuda, ale len do chvíle, kým sa neohlásia zdravotné problémy. Pri starostlivosti o zuby to platí tiež. Treba však dodať, že zároveň je starostlivosť o váš chrup do veľkej miery vo vašich rukách, a to doslova.

Výber správnej zubnej kefky, ale aj kompletnej „výbavičky“ pre domácu dentálnu hygienu, je často úplne kľúčový pre zdravie vašich zubov. Pomôže vám totiž starať sa o váš chrup na takmer odbornej úrovni, čo vám môže ušetriť nemalé peniaze v zubnej ambulancii.

Ako ušetriť na drogérii,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Union)

Hovoríte, že zubné kefky, nite, či ústne vody tiež nie sú práve lacný špás? Máte pravdu a najmä, ak chcete používať špičkové produkty. Ale aj v tomto prípade máme pre vás riešenie, ktoré bude ohľaduplné k vašej peňaženke.

Unikátne Anjelské zľavy od Unionu na produkty zubnej starostlivosti a na patentované magnetické zubné kefky Oral-B iO aj náhradné hlavice vám pomôžu zlepšiť stav vášho chrupu, zároveň však pri ich nákupe výrazne ušetríte.

Ach, kam tie plienky miznú?

Máte malé bábätko? Tak presne viete, kam tento povzdych smeruje. Nikdy ich nie je dosť, stále ich musíte dokupovať a minúť pritom hromadu peňazí, ktoré by ste vedeli investovať aj do iných potrebných vecí. Nehovoriac o ďalších produktoch, ktoré bábätká v rámci hygieny a starostlivosti potrebujú.

Máme pre vás dobrú správu! Prémiové plienky značky Pampers a produkty značky HiPP, ale aj ďalšie prípravky potrebné pre hygienu a starostlivosť o bábätká môžete nakúpiť s výraznými Anjelskými zľavami od Unionu.

Ako ušetriť na drogérii,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Union)

Rovnako si určite vyberiete aj medzi ďalšími produktami osobnej starostlivosti a starostlivosti o domácnosť, čím vďaka Anjelským zľavám od Unionu ušetríte aj viac ako 1 000 eur ročne. Takáto ponuka ušetriť sa oplatí, čo poviete?

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu