Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Nabité výkonom a s úrokom od 0 % – Ford Kuga® a Ford Puma® po facelifte

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Ford)

Facelift populárnych modelov Ford Kuga® a Ford Puma® prináša celú sériu zlepšení, ktoré ešte zosilnia váš pôžitok z jazdy. Na čo všetko sa môžete tešiť? Na dizajnové zmeny, digitálny kokpit nabitý modernými technológiami či bezkonkurenčne najlepšiu výbavu v triede. To všetko s neopakovateľne výhodným financovaním už od 0 %.

Naďalej najlepšie v triede

Ako Ford Kuga®, tak aj Ford Puma® sa už pri predstavení mohli pochváliť najbohatšou sériovou výbavou v triede. Na tom sa nič nemení, práve naopak, potenciálnych nových majiteľov poteší celý arzenál skvelých noviniek.

Nabité výkonom a s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ford)

Skvelé zmeny zvonku aj zvnútra

Nový Ford Puma® má športovejší exteriér a dočkal sa úplne nového interiéru, ktorý uchváti aj náročných motoristov. Už pri prvom spustení zaujme dvakrát výkonnejšia verzia infotainmentu SYNC 4, ktorú si naplno užijete aj vďaka väčšiemu 12’’ displeju a bezdrôtovému rozhraniu. Zábava pre celú posádku je tak vzdialená iba na pár ťuknutí.

Ani po facelifte Fordu Puma® v ňom nechýba Megabox, populárny 80-litrový extra priestor v kufri. Bez problémov do neho odložíte napríklad väčší nákup či športové náčinie.

Nabité výkonom a s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ford)

Exteriér Fordu Kuga® si prešiel výraznejším faceliftom, ktorý je ešte sebavedomejší
a štýlovejší. Upúta najmä LED lišta lemujúca celú šírku vozidla, vyzdvihujúca prvotriedny redizajn prednej masky. Nová línia výbavy Active prináša okrem iného aj väčší 13’’ displej alebo extra komfortné AGR sedadlá.

Nabité výkonom

Nový samonabíjací Ford Kuga®  ponúka perfektnú spotrebu už od 5,3 l/100 km v kombinovanom režime. Postará sa o to hybridný systém s 2,5 spaľovacím motorom, ktorý je nabitý výkonom. Nech je cieľ akýkoľvek, jazdu si naplno užijete.

Nabité výkonom a s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ford)

Aby toho nebolo málo, verzie PHEV a FHEV AWD tohto štýlového SUV si bez problémov poradia aj s 2 100 kilogramami pripojenej váhy. Áno, ide o najväčšiu ťažnú silu v triede.

Ford Puma®  je synonymom pohodlnej a úspornej jazdy, predovšetkým vďaka hybridným motorizáciám s pohonom o výkone 155 koní.

Nabité výkonom a s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ford)

Získajte úrok už od 0 %

Čerešnička na záver – využite výhodné financovanie už od 0 %. Nulový úrok je dostupný pri rôznych výškach akontácií na obdobie až 5 rokov. Využiť ho môžu ako súkromné, tak právnické osoby.

Kompletné podmienky sú uvedené na webovej stránke: www.ford.sk/ford-suv.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu