Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Z polročného kurzu k špičkovému platu: Prevratný úspech štúdia digitálneho marketingu, ktorý mení životy!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Digitálna Univerzita)

Zvažuješ, kam investovať svoj čas a peniaze? Mohlo by ísť o rozhodnutie, ktoré ti zmení život! Štúdium na Digitálnej Univerzite nie je len o učení sa nových vecí. Je to cesta, ktorá ťa rýchlo môže dostať k špičkovému platu a kariérnemu rastu, po akom túžiš.

Certifikované štúdium digitálneho marketingu ti umožní naštartovať svoje možnosti.

Aká je realita dnešného trhu práce?

Trh práce sa v posledných rokoch dramaticky zmenil. Môže za to rýchly rozvoj digitálnych technológií. Z toho dôvodu je dnes neoddeliteľnou súčasťou úspešného podnikania digitálny marketing. Firmy chápu, že bez silnej online prítomnosti jednoducho neprežijú. Práve tento trend vedie k zvýšenému dopytu po kvalifikovaných odborníkoch aj v oblasti digitálneho marketingu.

Digitálny marketing zažíva svoj zlatý vek, pričom jeho význam v slovenských firmách neustále rastie. Podľa prieskumu agentúry go4insight až 80 % spoločností považuje digitálny marketing za jednu z najvyäčších priorít.

Pracovný portál Profesia zaznamenal prvý kvartál roka 2023 ako druhý najúspešnejší v počte pracovných ponúk z oblasti digitálneho marketingu v jeho histórii. Výsledkom toho je, že aktuálne je na Slovensku voľných vyše 1 000 pracovných miest v oblasti marketingu, reklamy a PR.

V zahraničí, napríklad v USA, sa očakáva, že pracovné miesta spojené s digitálnym marketingom budú rásť až o 30 % ročne, čo odráža globálny trend rastúceho záujmu o tieto zručnosti.

Prečo práve digitálny marketing?

Svet sa digitalizuje a s ním aj podnikanie. Firmy sú ochotné investovať nemalé sumy do odborníkov, ktorí vedia, ako osloviť zákazníkov online a zvýšiť predaj. Hľadajú odborníkov na sociálne siete, content marketing, kreatívu, ale aj analytiku a platené reklamy. 

Ak sa rozhodneš investovať do svojho vzdelania v tomto obore, otvoria sa ti dvere k lukratívnym a perspektívnym pracovným príležitostiam. Ak sa sústredíš na rozvoj svojich digitálnych zručností, svoje miesto na trhu si viac než iste nájdeš. 

V rámci študijného programu na Digitálnej Univerzite máš možnosť študovať najdôležitejšie témy digitálneho marketingu, medzi ktoré patria napríklad:

  • Social media marketing - správa sociálnych sietí a budovanie značky

  • PPC (Pay-Per-Click) - platené reklamy na Google či Faceboku

  • Content marketing - tvorba kvalitného obsahu, ktorý láka a udržuje zákazníkov

  • Marketingová stratégia - konkurencieschopný plán, ako osloviť zákazníka

Vieš, že…

…zručnosti v digitálnom marketingu môžeš získať rýchlejšie, než si myslíš? Štúdium tohto odboru trvá len 6 mesiacov, no investícia sa ti vráti veľmi rýchlo. Svoje náklady si dokážeš pokryť už v priebehu prvého roka v novej práci.​

Po prednáškach sa študenti stretávajú aj na “pivečku”, kde sa spoznávajú a robia spolu zaujímavé aj zábavné aktivity.
Zobraziť galériu (3)
Po prednáškach sa študenti stretávajú aj na “pivečku”, kde sa spoznávajú a robia spolu zaujímavé aj zábavné aktivity.  (Zdroj: Digitálna Univerzita)

Prečo sa ti oplatí študovať na Digitálnej Univerzite?

Digitálna Univerzita sa už viac ako 7 rokov špecializuje na vzdelávanie študentov so zameraním na digitálny marketing. Táto inštitúcia ti ponúka množstvo benefitov.

Prednášky vedú TOP odborníci zo slovenského marketingu, ktorí ti odovzdajú svoje cenné know-how z praxe. Okrem toho získaš doživotný prístup k prednáškam, takže sa k nim môžeš kedykoľvek vrátiť a osviežiť si svoje znalosti.

Praktické videomanuály ti pomôžu prehĺbiť svoje zručnosti, pričom budeš priamo pracovať na vlastnom projekte s mentorom. To ťa dokonale pripraví na reálny svet marketingu.

Preskúmaj ďalšie výhody štúdia

  • Bonusové prednášky od špičkových odborníkov

  • Možnosť študovať osobne, online aj kombinovane

  • Cenné kontakty a networkingové akcie

  • Uznávaný certifikát po absolvovaní štúdia

Toto všetko robí z Digitálnej Univerzity správnu voľbu pre každého, kto chce získať kvalitné vzdelanie a zabezpečiť si úspešnú kariéru v digitálnom marketingu.

Prihlás sa na Certifikované štúdium digitálneho marketingu ešte dnes! Štúdium štartuje už v októbri.

Z polročného kurzu k
 (Zdroj: Digitálna Univerzita)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu