Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Vendelínfest 2024

PR článok
(Zdroj: Canva)

Druhý ročník rodinného festivalu Vendelín fest je tu a nás teší, že Vám ho tento rok prinášame opäť.

Zažite s nami nezabudnuteľné  spoločne strávené chvíle v srdci prírody, v krásnom prostredí Strážovských vrchov. Vendelín fest predstavuje spojenie  kvalitného jedla, zábavy, dobrej hudby a pohody s rodinou. Naša kuchyňa je zameraná na prípravu jedál z kvalitných lokálnych surovín, ako aj potravín z našej eko farmy. Na festivale budú pripravované rôzne kulinárske špeciality a veríme, že si prídu na svoje všetci milovníci dobrého a kvalitného jedla. V tomto ročníku  bude Vendelín fest obohatený o mini zoo s našou zvieracou bandou, ktorej súčasťou sú aj alpaky Samko a Hanka.  

Návštevníci sa budú môcť schladiť v novo zrekonštruovanom bazéne, pri ktorom nebude chýbať dobrá nálada a zábava. Tak si treba určite zbaliť plavky so sebou. Pre deti sme si opäť pripravili bohatý program v spolupráci s veľmi obľúbenou eventovou agentúrou  Pod klobúkom. Deti sa môžu tešiť na rôzne  zaujímavé aktivity ako  lukostreľba, šifrovačka, corn hole a ďaľšie. Pýtate sa aké ďalšie? Nechajte sa prekvapiť. Po absolvovaní všetkých aktivít budú deti odmenené medailou z našej dielne.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Po celom rezorte budú rozložené nafukovacie atrakcie ako skákacie hrady, veža, kone na ktorých sa môžu deti vyblázniť do sýtosti. Okrem nafukovacích koníkov si deti i dospelí budú môcť zajazdiť na živých koníkoch z farmy Ekoraj Ďurďové. Nie je krajšieho pohľadu než pohľadu z konského chrbta. No a najväčším prekvapením pre deti bude penová párty, o ktorú sa  postará hasičská záchranná zložka. Hudba je neoddeliteľnou súčasťou každého festivalu. Hlavný stage bude situovaný v centre diania pri reštaurácii.

O hudobný program pre tých najmenších  sa postará známy Strýko Baltazár. Nezabúdame ani na veľkých a s nadupanou Queen show nezostane nikto chladným. Počas celého festivalu sa o skvelú náladu postará DJ Škoro.

Vendelín fest je rodinný festival, ktorého podstatou je  strávenie príjemného času s rodinou. Veríme, že sa tento rok opäť zídeme v hojnom počte a tešíme sa na každého z vás.

Vstupenky na Predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu