Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Kde sú anjeli, keď umierajú deti?

Lorna Byrne Zobraziť galériu (4)
Lorna Byrne (Zdroj: Milan Buno)

A kde sú anjeli strážni v krajinách, kde sa zabíja, zúria tam vojny a ľudia nezmyselne zomierajú? „Sú tam,“ odpovedá svetoznáma írska mystička Lorna Byrne, ktorá pricestovala na Slovensko predstaviť svoju novinku Posolstvo nádeje od anjelov.

„Komunikujú medzi sebou a snažia sa rozprávať s ľuďmi. Snažia sa im šepkať, viesť ich k tomu, aby nebojovali a uzavreli mier. Žiaľ, nie každý chce a vie načúvať anjelom.“ Lorna Byrne si je istá, že na svete je viac toho dobrého ako zlého a že Boh sa nikdy nemýli v tom, čo robí. Aj keď sa nám to v danej chvíli môže zdať nezmyselné a zbytočné.

Svet potrebuje opäť nádej

Lorna Byrne vidí odmalička anjelov a napriek dyslexii (poruche písania a čítania) dokázala napísať knihy, ktoré dali nádej miliónom ľudí po celom svete. Preložili ich do 27 jazykov a predávajú sa vo vyše 50 krajinách sveta. Vyhľadávajú ju ľudia z celého sveta a bola hostkou v najvýznamnejších televíziách vrátane CNN či BBC.

 „Vždy som sa pýtala, prečo práve ja vidím anjelov a komunikujem s nimi. Prečo nie niekto vzdelanejší, keďže som odmalička dyslektik a mám stále problémy s čítaním a písaním. Neviem. Rozmýšľam nad tým, pýtam sa, ale dodnes tomu nerozumiem. No som za to vďačná. Bolo mi povedané, že svet potrebuje navrátiť vieru a nádej,“ povedala dnes Lorna v Bratislave.

Nechajte minulosť minulosťou

Podľa Lorny Byrne je mimoriadne dôležité počúvať, čo nám chce strážny anjel povedať. Neuzatvárať sa, nemávnuť nad tým rukou, ale skúsiť sa započúvať. Cez rôzne, neraz nenápadné a na prvý pohľad nedôležité signály nás vedú a ukazujú nám správny smer. „Prečo to neskúsite? Veď anjel vás nikdy nebude nabádať na nič zlé, nepožiada vás o to, aby ste kradli či bojovali. Nebude vám šepkať negatívne veci, takže nemáte čo stratiť,“ odkazuje Lorna Byrne.
Anjeli cez Lornu Byrne Slovákom odkazujú: „Nechajte minulosť minulosťou, nepozerajte sa späť, ale sústreďte sa na budúcnosť.“

 

Posolstvo nádeje od anjelov

Lorna Byrne vo svojej najnovšej knihe Posolstvo nádeje od anjelov vysvetľuje, ako anjeli pomáhajú ľuďom, keď sa cítia unavení, zúfalí, skľúčení a nemilovaní. Keď majú pocit, že sú zlými rodičmi, majú finančné ťažkosti alebo nič nestíhajú. V tejto knihe tiež priznala, že okrem anjelov vidí aj ľudské duše.

Na štvrtkový večer je naplánovaná prednáška formou rozhovoru, ktorá je však už niekoľko týždňov vypredaná. „Verím, že ľudia dnes večer zažijú viac ako si môžu prečítať v mojich knihách,“ povedala Lorna. Ostatní sa s ňou môžu stretnúť v piatok na autogramiáde v bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei o 17.00 na Poštovej ulici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu