Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Trápenie Mečiarovej exhovorkyne: Moja 8-mesačná dcérka stále nemá krstné meno!

Dnes je zo Žanety Pittnerovej nielen bruneta, ale aj matka dcérky, ktorá nemá krstné meno. Zobraziť galériu (2)
Dnes je zo Žanety Pittnerovej nielen bruneta, ale aj matka dcérky, ktorá nemá krstné meno.

HUMENNÉ - S bývalou Mečiarovou hovorkyňou Žanetou Pittnerovou (33) sa osud škaredo zahral. Kým po boku šéfa HZDS žiarila a budovala skvelú kariéru, po odchode z hnutia v roku 2003 jej život pripravil pár tvrdých úderov.

Rok nato sa vydala, aby už o pár mesiacov požiadala o rozvod. Z nevydareného vzťahu má 8-mesačnú dcérku, ktorá dodnes nemá krstné meno! Nemožné? V tomto prípade, žiaľ, krutá realita a Pittnerová dennodenne bojuje a donekonečna vysvetľuje túto absurditu u každého detského lekára a na každom úrade. Bývalá Mečiarova blondínka porodila svoju dcérku len dva mesiace od právoplatnosti jej rozvodu s exmanželom Robertom. Keďže na všetko zlé chcela rýchlo zabudnúť, vrátila sa k dievčenskému menu, a také chcela dať aj svojej dcérke - Simonka Pittnerová. Do kolónky „otec dieťaťa“ nadiktovala „neuvádzam“. Na matrike jej vraj veľmi rýchlo vysvetlili, že s menom to nebude také jednoznačné. „Matrikárka tvrdila, že podľa nášho Zákona o rodine, ak sa dieťa narodí do 300 dní po rozvode, tak sa za otca tohto dieťaťa považuje bývalý manžel matky. Takže aj môj údaj ‚neuvádzam‘ bol v momente uvedený,“ tvrdí roztrpčene Pittnerová.

Priezvisko dieťaťa sa teda zmenilo po otcovi na Čerevková a meno Simona na „neurčené“. Prečo? „Vraj som sa s exmanželom nedohodla a on sa nevyjadril, či s menom Simona súhlasí, alebo nie,“ povedala. Pochopila, že s bývalým manželom, ktorý medzitým odcestoval do zahraničia, a nevie sa s ním skontaktovať, sa asi nikdy nedohodne, rozhodla sa preto súdiť. A dieťa je stále bez mena! „Aj keď súd už vyniesol verdikt, dodnes mi ho nechcú správoplatniť. Už by si na to mohlo posvietiť aj ministerstvo spravodlivosti,“ ťažká si. Mečiarova niekdajšia pravá ruka si podľa jej slov s bezmenným dieťaťom „užije“. Hlavne na úradoch a u lekárov. „Je veľmi nepríjemné, keď sa ma u lekára pred ďalšími ľuďmi vypytuje sestrička, ako je možné, že dieťa nemá meno, keď už má osem mesiacov.“ Logická otázka, no veľmi zložitá odpoveď! „Dúfam, že keď pôjde do školy, meno už bude mať. Aj tak neviem, ako jej to raz vysvetlím,“ kladie si otázku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu