Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Mečiar: Mám tajnú kazetu s menami klientov B.M.G.!

Vladimír Mečiar sa opäť postaral o rozruch.
Vladimír Mečiar sa opäť postaral o rozruch.

BRATISLAVA - Šéf HDZS Mečiar opäť raz šokoval! Podarilo sa mu to počas včerajšieho rokovania NR SR o návrhu zákona týkajúceho sa odškodnenia vkladateľov nebankových subjektov.

Vyhlásil, že má k dispozícii kazetu s menami ľudí, ktorí do týchto spoločností vkladali peniaze. Kazetu vraj nahral bývalý šéf B.M.G. a Horizontu Fruni, ktorý sa tak chcel poistiť. Sú totiž na nej aj mená ústavných činiteľov!

Predseda HZDS Mečiar počas parlamentnej rozpravy uviedol, že na kazete sa nachádzajú aj názvy rôznych štátnych orgánov. Všetci mali podľa jeho tvrdení peniaze v nebankových subjektoch a každý rok inkasovali svojich 30 percent zisku. "Samozrejme, že tesne pred ich zlikvidovaním si peniaze vybrali," dodal Mečiar. Vyhlásil tiež, že túto kazetu so zakódovanými údajmi hľadal dva roky. Nakoniec sa mu ju vraj podarilo zohnať. "Som jej držiteľom. Mám ju. Som ochotný ju dať NR SR k dispozícii," zdôraznil šéf HZDS s tým, že pre mená na tej kazete to bude nepriechodné.

Podľa informácií Nového Času však táto kazeta zrejme vôbec neexistuje! Na svete je asi len kazeta rozhovoru medzi Frunim a veľkopodnikateľom Majským z roku 2002. Nahral ju bývalý šéf nebankových subjektov vo svojej vile v Chorvátsku krátko pred zatknutím a jej obsah sa dostal na verejnosť. Náš zdroj, ktorý bol pri vzniku tejto kazety, tvrdí, že Fruni mal síce v pláne urobiť aj nahrávku s menami. Tá však nakoniec nikdy nevznikla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu