Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Veteška: Tiež rozmýšľa nad honorárom

Po Mečiarovi by chcel peniaze za vystúpenie v TV aj podpredseda HZDS.
Po Mečiarovi by chcel peniaze za vystúpenie v TV aj podpredseda HZDS.

BRATISLAVA - Myšlienka žiadať za televízne vystúpenia honorár sa medzi predstaviteľmi HZDS ujala. Po šéfovi hnutia Vladimírovi Mečiarovi začal nad tým rozmýšľať aj jeho "podriadený" Viliam Veteška.

Zatiaľ síce nemá predstavu, koľko by si od súkromných televízií zapýtal, ako však uviedol, všetko je vecou trhu.

"Sú to prvé kontakty s novou dobou. Ja by som sa k tomu tiež celkom pridal. Ak budem mať niekedy v budúcnosti takú cenu ako pán Mečiar, tak prečo nie," uviedol Veteška v TV Markíza. Je presvedčený, že "komercia bude hýbať aj s takýmito skutočnosťami a nastane stav, keď sa bude otázka ponuky a dopytu vyrovnávať".

Dodal, že televízie podľa neho Mečiara aj napriek požiadavke honoráru určite pozvú, pretože je ťahákom pre divákov. Veteška sa vyjadril aj k údajným rokovaniam HZDS s SDKÚ. V tejto súvislosti zdôraznil, že voliči hnutia nie sú "určite pripravení na spoluprácu so žiadnou stranou vládnej koalície".

Upozornil tiež, že každý minister musí počítať s prípadným návrhom poslancov na hlasovanie o vyslovení dôvery členovi kabinetu. Spomenul, že vie o minimálne ôsmich návrhoch súvisiacich s interpeláciami poslancov na ministrov, medzi ktorými sú šéf rezortu kultúry Chmel, hospodárstva Rusko či zahraničia Kukan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu