Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Najskôr znásilnil žiačku, potom stopárku

Trojfarebný pickup páchateľa.
Trojfarebný pickup páchateľa.

TRENČÍN - Nemožno ho azda ani nazvať človekom, keď spravil takéto zverstvo. Pred základnú školu v Ilavskom okrese sa priviezol 24. septembra na modro-červeno-zlatom pickupe. Vyhliadol si 13-ročnú žiačku.

Ukázal jej policajný znak, tvrdil, že je policajt a dievča má s ním ísť na miesto, kde sa vraj stretávajú narkomani. No s autom potom zašiel do lesa. Dievčine priložil k spánku pištoľ a surovo ju znásilnil!

Už o dva dni spravil Bratislavčan Martin H. (25) to isté ďalšej žene. "Študentka (20) z Bratislavy stopovala na trase Banská Bystrica - hlavné mesto. Zastavil jej muž v trojfarebnom pickupe. Asi po trištvrte hodiny jazdy s autom zabočil do lesa," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Lenka Bušová. Tam ženu násilník znehybnil policajnými putami a znásilnil. Aj jej sa vyhrážal pištoľou. Policajti ho chytili tento týždeň neďaleko Vrútok pri dopravnej akcii Jastrab. Myslia si, že živnostník, ktorý vlastní autoservis, má na svedomí viac znásilnení.

Dievča sa zo strašného zážitku spamätáva. "Navonok je tvrdá, ale ja vidím, že sa trápi," plače jej mama. Chce podať trestné oznámenie na dcérinu učiteľku. "Pred deťmi v triede vraj povedala, že moja dcéra nastúpila do auta, lebo chcela byť hviezdou. Údajne tiež vravela, že keby ju bol naozaj znásilnil, tak si týždeň nesadne," tvrdí. V škole takéto obvinenia striktne odmietajú. K celej záležitosti sa však vedenie školy nechcelo vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu