Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Mečiar: Náhle v nemocnici!

Mečiar už tri dni strávil v súkromnej košickej nemocnici. Zobraziť galériu (11)
Mečiar už tri dni strávil v súkromnej košickej nemocnici.

KOŠICE - Vladimír Mečiar je od pondelka na nemocničnom lôžku. Šéf ĽS-HZDS sa pred očami verejnosti ukryl až v Košiciach v 1. súkromnej nemocnici.

Za dobre uzamknutými dverami interného oddelenia sa podrobil vyšetreniam. Ani sami pacienti netušili, kto sa skrýva za ďalšími, elektronicky zabezpečenými dverami, oddeľujúcimi luxusnejšie apartmány.

Mečiar prišiel do košickej nemocnice v pondelok popoludní. Útočisko našiel na konci chodby interného oddelenia na ôsmom poschodí. Od ostatných pacientov ho oddelili dvoje dverí - jeho dobre vybavenej izby a chodbového predelu.

Apartmán dostal iba sám pre seba. Dobre vybavený s televízorom, vežou, kresielkami na prijímanie návštev a, samozrejme, vlastnou toaletou.

Aj stravoval sa v súkromí svojho pohodlného apartmánu. Jedlo mu nosili zamestnanci nemocnice priamo do izby. Tam urobili aj väčšinu vyšetrení pomocou prenosných prístrojov. Mnoho pacientov z interného oddelenia ani netušilo, že od Mečiarovho lôžka ich delilo iba niekoľko metrov a dverí. Niektorí ho aj letmo zbadali, ale nepodarilo sa im s ním prehovoriť. Mečiar, keď musel vyjsť z apartmánu, po oddelení iba rýchlo prebehol v červenom župane..

Podľa námestníka riaditeľa nemocnice Imricha Tótha sa v stredu Mečiar podrobil posledným vyšetreniam. Nevedno, kedy ho prepustia. To bude závisieť od rozhodnutia lekárov. Či má Mečiar problémy so srdcom, alebo iné choroby, neprezradil. Zdôrazňoval iba, že Mečiar netrpí vážnym ochorením.

"Pán Mečiar sa na nás obrátil, či by sme mu nepomohli s jeho ťažkosťami. Teraz prebiehala diagnostika. Nie je to však nič vážne," spresnil Tóth. Samotná hlava HZDS nemala chuť komunikovať s médiami. "Pán Mečiar nechce byť nikým rušený," tlmočil odkaz personál. Mečiar síce vo svojom červenom župane prijímal v izbe návštevy, ale boli to iba nemocniční šéfovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu