Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Polícia obvinila 28-ročného muža z lúpeže, v ubytovni v Prievidzi okradol muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

PRIEVIDZA - Prievidzský policajný vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža zo zločinu lúpeže. Ten v jednej z prievidzských ubytovní okradol s nožom 37-ročného muža o tašku s mobilom, dokladmi a hotovosťou. Vo štvrtok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Petra Klenková.

"Obvinený si vo večerných hodinách v priestoroch v jednej z ubytovní v Prievidzi od 37-ročného poškodeného pod hrozbou násilia pýtal finančnú hotovosť. Pri tomto skutku držal v ruke v blízkosti poškodeného nôž dlhý približne 20 až 25 centimetrov," uviedla Klenková.

archívne video

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Poškodenému muž podľa nej povedal, že pokiaľ mu nedá peniaze, nikam neodíde. Následne mu strhol tašku, v ktorej sa nachádzal mobilný telefón, SIM karty, občiansky preukaz a finančná hotovosť vo výške šesť eur. "Svojím konaním spôsobil poškodenému doposiaľ presne nezistenú škodu neprevyšujúcu 700 eur," doplnila Klenková.

 

👮🚨 LÚPEŽ V PRIEVIDZSKEJ UBYTOVNI 👮🚨 👮 Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ Prievidza vzniesol obvinenie 28...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, October 24, 2024

Prievidzskí kriminalisti obvineného počas niekoľkých dní stotožnili a následne ho zadržali. V súčasnosti je v cele policajného zaistenia. "Na obvineného spracuje vyšetrovateľ podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov," dodala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: UbytovňaPolícia PrievidzaKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu