Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Michalovi tragicky zahynula jeho životná láska! Na malého synčeka ostal úplne sám: Blízki prosia o pomoc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, donio.sk)

BRATISLAVA - Michalovi tragicky zahynula jeho životná láska Nimka. Zo dňa na deň tak ostal na výchovu malého synčeka úplne sám. Blízki teraz prosia o pomoc.

Michal s Nimkou prežívali najkrajšie obdobie svojho života. Po vysnívanej svadbe im pred dvomi rokmi prišiel na svet malý Jeremiáš. Ich život sa však behom chvíle prevrátil hore nohami. Nimka totiž vo štvrtok 5. septembra tragicky zahynula vo veku 35 rokov. Michal tak ostal na výchovu malého synčeka úplne sám.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Otec mu totiž zomrel už pred niekoľkými rokmi, keď bol ešte mladý. Ako hasič pomáhal ostatným avšak v dôsledku pracovných zranení ochorel a jemu už pomôcť nedokázali. S výchovou syna mu nemôže pomôcť ani jeho mama. Tá totiž dlhodobo žije v zahraničí. Jediná nádej bola Nimkina mama, avšak tá žije v Mongolsku a na návštevu svojho vnuka dostane len krátkodobé víza. Dlhodobé víze, žiaľ, nedostala.

"Bohužiaľ Michal zostal sám nielen na výchovu Jeremiáška, ale aj na starostlivosť, chod a financovanie celej domácnosti, platenie hypotéky a na pokrývanie nákladov na jasličky pre malého Jeremiáška. Navyše Michalova súčasná práca vyžaduje časté cestovanie do zahraničia, čo je v jeho súčastnej situácii naďalej nemožné," poznamenal Michalov bratranec, ktorý žiada o pomoc prostredníctvom portálu donio.sk, kde mu môžete prispieť. Finančné prostredky pôjdu podľa bratranca primárne na zabezpečenie nákladov spojených s pohrebom, zaplatením všetkých poplatkov spojených so starostlivosťou o malého syna a na pomoc s hypotékou.

Viac o téme: PomocTragédiaPeniazeSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu