Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Vodiči, pozor! V Ružomberku bude uzavreté TOTO železničné priecestie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

RUŽOMBEROK - Od pondelka 21. októbra bude úplne uzavreté železničné priecestie na ceste III/2211 v ružomberskej mestskej časti Rybárpole. Dôvodom je komplexná rekonštrukcia priecestia, ktorá potrvá do 3. novembra. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor Ružomberka a poslanec Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Ľubomír Kubáň.

Podľa jeho slov budú rekonštrukciu vykonávať Železnice Slovenskej republiky v spolupráci so Správou ciest ŽSK a Vodárenskou spoločnosťou Ružomberok. "Náklady sú približne 200.000 eur. Rekonštrukčné práce sa zamerajú na koľaje v priecestí a priecestnú konštrukciu, obnoví sa aj povrch asfaltovej cesty blízko priecestia a sfunkční odvodnenie," priblížil Kubáň.

archívne video

Aktuálna situácia k doprave (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Doplnil, že počas dvojtýždňovej uzávery priecestia bude obchádzková trasa vedená po cestách I/18, I/59, III/2213, po Ulici Žigmunda Silbigera a cez ulice Čutkovská, Kľačno a Hrabovská. "Trasa bude riadne vyznačená dočasným dopravným značením. Uzávera ovplyvní aj organizáciu mestskej autobusovej dopravy na linkách č. 5 a 6," dodal Kubáň.

Viac o téme: DopravaŽelezničné priecestieRužomberokVodiči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu