Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

Polícia kontroluje budovy finančnej správy: Anonym tam nahlásil bombu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Finančná správa (FS) dostala v utorok večer (15. 10.) opäť výhražný e-mail s informáciou o hrozbe bombového útoku v jej nešpecifikovaných budovách. Informoval o tom hovorca finančnej správy Daniel Súkup. Upozornil na možné obmedzenia, keďže budovy stále kontrolujú.

Aj napriek tomu, že predchádzajúce prehliadky boli negatívne, finančná správa situáciu nechce podceniť. "Finančná správa začala krízovú situáciu okamžite riešiť aj v súčinnosti s ozbrojenými zložkami Policajného zboru. Pre možné ohrozenie zamestnancov FS, ako aj klientov a širokej verejnosti bolo potrebné preveriť všetky priestory," informoval Súkup.

archívne video

Tlačová konferencia Matúša Šutaja Eštoka a Tomáša Druckera k bombovým hrozbám na školách (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Kontroly objektov sa začali už v nočných hodinách a pokračujú aj v stredu. "Prosíme verejnosť a daňové subjekty o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami počas prebiehajúcich kontrol," uviedol Súkup. V objektoch, kde bola ukončená prehliadka s negatívnym výsledkom, je zabezpečená prevádzka v štandardnom režime. Posledný výhražný e-mail dostala finančná správa v septembri.

Viac o téme: BombaPolícia Finančná správa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu