Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR – Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Ulicami Bratislavy unikal vodič pod vplyvom drog potom, ako sa ho dopravní policajti pokúsili pre rýchlu jazdu zastaviť. Incident sa stal v noci z pondelka (14. 10.) na utorok v mestskej časti Petržalka. Policajti po zadržaní 43-ročného muža zistili, že má ročný zákaz viesť motorové vozidlo a nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Prenasledovanie vozidla sa skončilo potom, ako vodič narazil do rampy a kovového zábradlia. "Po zastavení vodič vybehol z vozidla. Dopravní policajti ihneď vybehli za ním. Po pár minútach neznámeho vodiča objavili v kríkoch," uviedla polícia.

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Muža hliadka podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Vodič však podľa policajtov javil známky požitia omamných látok, a tak ho podrobili aj testu na drogy. Ten u neho odhalil metamfetamín. Policajti ozrejmili, že toxikologické vyšetrenie v nemocnici potvrdilo prítomnosť aj iných drog. Polícia dodala, že vodič je aktuálne umiestnený v cele policajného zaistenia. Je podozrivý z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Viac o téme: NaháňačkaPolícia DrogyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu