Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Polícia obvinila 46-ročného muža, vyhrážal sa žene zabitím

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

HANDLOVÁ - Handlovská polícia obvinila 46-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Muž sa vyhrážal žene, že zabije ju i jej rodinu. Vo štvrtok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Petra Klenková.

"Obvinený prišiel za 48-ročným poškodeným k jeho zamestnaniu, kde búchal na bránu. Následne sa presunul na adresu trvalého pobytu poškodeného, kde začal búchať na vchodové dvere a cez otvorenú vetraciu časť okna sa vyhrážal s nožom v ruke 41-ročnej poškodenej, aby mu dala peniaze, inak pozabíja ju a jej rodinných príslušníkov," opísala Klenková.

 

🔪🤬🗣 VYHRÁŽAL SA ZABITÍM 🔪🤬🗣 👮 Poverený príslušník OO PZ Handlová vzniesol obvinenie 46-ročnému mužovi pre prečin...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, October 10, 2024

Po týchto slovách obvinený podľa nej zodvihol zo zeme kameň a hodil ho do okna, ktorým rozbil vonkajšiu sklenenú výplň plastového okna. "Svojím konaním vzbudil u poškodených dôvodnú obavu o svoj život a zdravie, pričom skutok spáchal závažnejším spôsobom konania so zbraňou," doplnila.

Polícia ho zadržala

Policajná hliadka muža v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a následne ho umiestnila do cely policajného zaistenia. "Poverený príslušník Policajného zboru z Handlovej spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie muža do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala Klenková.

Viac o téme: VyhrážkyPolícia Handlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu