Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Tabaková sa rozplakala počas prejavu: Emotívne VIDEO! Rozcítili ju slová o manželstve medzi mužom a ženou

Romana Tabaková
Romana Tabaková (Zdroj: Facebook/Romana Tabak)

PRAHA – Bývalá členka parlamentu a neúspešná kandidátka do európskeho parlamentu za stranu SNS, Romana Tabaková, dokáže vzbudiť pozornosť aj bez mandátu poslankyne. Najnovšie sa dostala do povedomia svojou účasťou na seminári v českom parlamente, ktorý bol venovaný otázkam genderových ideológií.

Seminár, ktorý niesol názov „Zachráňme naše deti pred genderovými ideológiami“, otváral predseda extrémistickej SPD Tomio Okamura. V rámci semináru vystúpila so svojim prejavom aj Romana Tabaková, ktorá počas svojej približne trojminútovej reči silne prežívala emócie a na pódiu sa rozplakala.

Tabaková vo svojom prejave hovorila aj o slovenskej ústave. „Definícia manželstva je medzi mužom a ženou,“ povedala a pri týchto slovách do rytmu zabúchala po rečníckom pulte. Jej slová si vyslúžili potlesk a to viditeľne dojatú Tabakovú povzbudilo pokračovať.

„Slovensko berie túto tému zatiaľ na ľahkú váhu,“ pokračovala a následne dodala, že po návrate sa bude snažiť iniciovať podobný seminár aj v slovenskom parlamente. Rodičia podľa nej musia byť informovaní, čo sa deje v Nemecku, Rakúsku, Španielsku či USA. Na záver Tabaková ešte spomenula, že študovala v USA a v Anglicku, že je bývalá profesionálna tenistka a že hrala na WTA okruhu.

Viac o téme: Romana Tabaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu