Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Starý spor ožil! Romana Tabák sa opäť obula do Bittó Cigánikovej: Saskárka vracia úder

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – To, že jedna z nich už v parlamente nie je, zdá sa nič nezmenilo. Exposlankyňa Romana Tabák a saskárska Jana Bittó Cigániková majú za sebou ďalšiu výmenu názorov.

Dôvodom sváru sú slová bývalej tenistky. Tabák v Diskusnom klube obvinila liberálku z toho, že pije. Urobila tak v rámci toho, ako sa okrajovo vrátilo k ich fyzickej potýčke z minulosti, keď sa obe ženy pobili v bare. „Ak by ma opäť napadla, tak sa budem brániť. Ona holduje slovenskej hádzanej,“ povedala Tabák. Dokonca uviedla, že ju pri tom aj videla.

archívne video 

Romana Tabák sa kúpe v tatranskom potoku (Zdroj: Maarty von B./ Topky)

„Vôbec ma nezaujíma, sú to hlúposti. Táto naša jednoduchá Romana mi nestojí za reakciu. Mala by sa radšej starať o svoj život a o svoje dieťa, ako snažiť sa byť znalcom barov a ich návštevníkov, kým sa jej o syna po nociach stará niekto iný,“ reagovala Bittó Cigániková pre Nový Čas s tým, že sa má Tabák pozrieť do zrkadla predtým, ako rieši životy iných.

„Je to smutný pohľad na niekoho, kto sa dostal do politiky tak, že o ňu zakopli na nejakých schodoch, potom stihla za dva roky vystriedať tri strany, aby skončila na kandidátke Andreja Danka, poučujúc iných o alkohole. Robí si z nej srandu celý národ, stala sa etalónom tuposti, hanbí sa za ňu vlastná rodina, nechcú ju za riadneho člena už ani len do SNS (!) a všade, kde kandiduje, má mizernú podporu. Jediné, na čo je dobrá, je hádzanie špiny, a tak robí len to. Evidentne nemá ako zaujať. Nešťastný, zbytočný a zatrpknutý človek, ktorý vie len zle robiť. Smutné,“ uviedla Cigániková a dodala, že na „chľastačky“ ani nemá čas. „Mám parlament, popritom robím školu, chodím do nemocnice praxovať a ešte mám firmy a rodinnú domácnosť. Keď vidíte tie moje verejné aktivity, tak teraz si porovnajme, kto má koľko aktivít a kto má čas na hlúposti,“ povedala. Priznala však, že raz za čas na párty zájde a problém v tom nevidí.

K bitke medzi oboma ženami došlo v septembri 2022. Obe prišli s vlastnou verziou príbehu a padli aj trestné oznámenia. Prípad bol vyhodnotený nakoniec ako priestupok a Tabák dostala pokutu vo výške 30 eur.

Viac o téme: Romana TabákJana Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu