Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Nechutný prípad na východe Slovenska! 38-ročný muž onanoval priamo pri materskej škole

Na súdoch opäť niekto nahlásil bombu
Na súdoch opäť niekto nahlásil bombu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HUMENNÉ - Skutočne nechutný prípad sa stal na jednom z najväčších humenských sídlisk na východe Slovenska. Muž sa mal nielenže vyzliecť, ale aj onanovať priamo pred materskou školou. Hrozia mu 3 roky väzenia.

Na jednom z najväčších humenských sídlisk došlo k skutočne nechutnému prípadu. Len 38-ročný muž sa mal v blízkosti materskej školy vyzliecť a začať onanovať. Jeho konanie si podľa portálu noviny.sk našťastie všimla zamestnankyňa materskej školy, ktorá promptne reagovala. "Oznamovateľkou bola zamestnankyňa MŠ, ktorá promptne oboznámila policajné zložky, vyučovací proces v konkrétnej materskej škole prebiehal bez narušenia," uviedol hovorca mesta Humenné Marián Škuba. Hoci sa mal incident odohrať pri materskej škole, muž sa nenachádzal v jeho areáli. "Tento incident sa udial mimo areálu školy," dodal Škuba.

archívne video

Muž v Prahe onanoval na ulici (Zdroj: Policie ČR)

Policajti okamžite prišli na miesto, kde zistili, že páchateľom bol 38-ročný muž z osady Podskalka. "V blízkosti jednej z materských škôlok sa mal dopustiť hrubej neslušnosti. Svojím konaním vyvolával verejné pohoršenie, obnažoval sa," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Jana Ligdayová. Muž naďalej pokračoval v sebaukájaní. Polícia ho okamžite zadržala a odviezla na policajnú stanicu. Prípad v súčasnosti vyšetrujú ako trestný čin výtržníctva. V tejto súvislosti už začali trestné stíhanie a muža obvinili. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky.

Hovorca mesta vyzval ľudí, aby podobné incidenty nahlasovali. "Ja môžem len vyzvať verejnosť, ak k takej udalosti dôjde a budú toho svedkom, aby hneď informovali políciu, pomôže to k dolapeniu páchateľa," vyjadril sa Škuba. Policajti sa totiž už stretli s tým, že im skutok nahlásili až o niekoľko dní, a to im sťažuje prácu. "Stalo sa nám už aj tak, že pani zavolala po troch dňoch, kde už šanca na objasnenie bola nízka," vysvetlil náčelník MsP Miroslav Jevič.

Viac o téme: Materská školaHumenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu