Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Hrôza pri Banskej Bystrici! Ľudia počas prechádzky našli ľudské pozostatky: Ide o nezvestného muža?

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

MOLČA - Hrôzostrašný pohľad sa naskytol ľuďom, ktorí sa boli prejsť nad obcou Molča. V lesnom poraste totiž našli ľudské pozostatky. Mohlo by ísť o zmiznutého muža, po ktorom polícia pátrala.

Ľudia nad obcou Môlča pri Banskej Bystrici počas prechádzky našli desiatky metrov od cesty v lesnom poraste ľudské pozostatky. Informoval o tom portál noviny.sk"Môžem potvrdiť, že v katastri obce Môlča, boli nájdené, v lesnom poraste, telesné pozostatky muža zatiaľ neznámej totožnosti," uviedla hovorkyňa KR PZ Petra Kováčiková.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Jednalo sa o miesto, kam ľudia bežne nechodia. Išlo o hustý lesný porast, ktorý sa nachádza ďaleko nad miestnou autokrosovou dráhou. V blízkosti tela sa nachádzala v kríkoch ľudská lebka aj batoh či časti oblečenia. Práve podľa neho by mohlo ísť o 46-ročného muža z Poník, ktorý zmizol ešte v polovici apríla. Rovnaké oblečenie mal totiž na sebe v čase, keď zmizol. 

Naposledy ho videli na autobusovej zastávke v banskobystrickom sídlisku a odtiaľ odišiel na neznáme miesto smerom na zimný štadión. Počas pátrania ho hľadala polícia, záchranné tímy avšak, žiaľ, bez úspechu. Polícia začala v súvislosti s ľudskými pozostatkami trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Čo presne sa mužovi stalo polícia zisťuje. 

Viac o téme: Polícia Banská BystricaĽudské pozostatky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu