Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

MIMORIADNE Doma u Šimečku nahlásili bombu: Zásah pyrotechnikov, šéf PS hovorí o evakuácii!

Michal Šimečka
Michal Šimečka (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V bydlisku predsedu najsilnejšej opozičnej strany Progresívne Slovensko niekto v utorok vo večerných hodinách nahlásil bombu. Vec okamžite riešil Úrad na ochranu ústavných činiteľov, na miesto smerovali aj pyrotechnici.

O nahlásenej bombe informoval sám Šimečka na sociálnej sieti. "Včera večer niekto nahlásil bombu v mojom bydlisku. Len náhodou nebola doma moja 4-ročná dcéra a nemusel som ju evakuovať na ulicu. Ďakujem za profesionálny zásah ÚOÚČ a pyrotechnikom, ktorí to promptne prišli skontrolovať. Po vyhrážkach smrťou mne a mojej rodine ide o ďalšiu ukážku rozoštvávania a radikalizácie našej spoločnosti, za ktoré môže táto koalícia," uviedol. 

 

Včera večer niekto nahlásil bombu v mojom bydlisku. Len náhodou nebola doma moja 4-ročná dcéra a nemusel som ju...

Posted by Michal Šimečka • Progresívne Slovensko on Wednesday, October 2, 2024

"Mám preto dva odkazy. Za prvé, prestaňte šíriť nenávisť a začnite robiť normálnu politiku. Máte všetku moc v tejto krajine, tak konečne doručte ľuďom aspoň nejaké výsledky, namiesto chaosu, výhovoriek a útokov na všetkých ostatných. Za druhé, ak si niekto myslí, že týmto ma zastraší, je na omyle. Moja rodina prežila fašistov, aj eštébakov, aj Mečiara, a fungujeme presne naopak. Každý útok iba posilňuje moje odhodlanie vybojovať pre Slovensko lepšiu budúcnosť," odkázal. 

 

Viac o téme: BombaMichal Šimečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu