Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Polícia hľadá svedkov nehody pri obci Dulová Ves: Vodič vytlačil cyklistu z cesty a ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

PREŠOV - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo 14. augusta medzi 15.30 h a 16.00 h v smere od obce Dulová Ves - časť Vlčie doly na mesto Prešov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako povedala, doposiaľ neznámy vodič na osobnom vozidle počas predbiehania vytlačil 71-ročného cyklistu z cesty priamo do priekopy. "Cyklista jazdil pri pravom okraji cesty. K stretu neznámeho osobného motorového vozidla s bicyklom nedošlo. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam cyklistu, ktoré si vyžiadajú dobu liečby štyri až šesť týždňov," uviedla Ligdayová.

archívne video

Nehoda na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Tip čitateľa)

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v danej veci podľa Ligdayovej vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolností nehody polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody, prípadne videozáznam, alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste, aby sa prihlásili na čísle 158 alebo na najbližšom útvare Policajného zboru. Svedkovia môžu informácie oznámiť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: NehodaSvedkoviaPolícia Dulová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu