Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragická dopravná nehoda! Čelný náraz nákladného auta s osobným: FOTO Ostala len kopa šrotu, spolujazdec neprežil

Tragická dopravná nehoda v Senci Zobraziť galériu (2)
Tragická dopravná nehoda v Senci (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

SENEC - Tragická dopravná nehoda sa stala včera večer v okrese Senec. Vodič nákladného auta mal z doposiaľ prezne nezistených príčin prejsť do protismeru a vpáliť do vodiča osobného auta. Spolujazdec neprežil.

Dopravní policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci boli včera privolaní k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste II/503 v Senci, pár metrov od cestného mosta vedúceho ponad Bratislavskú ulicu. Vodič nákladného auta značky Mercedes-Benz mal z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s vodičom vozidla značky Opel. Jeden zo spolujazdcov desivú zrážku neprežil.

Tragická dopravná nehoda v Senci
Zobraziť galériu (2)
Tragická dopravná nehoda v Senci  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Následkom zrážky utrpel vodič nákladného vozidla zn. Mercedes – Benz ľahké zranenia, vodič a spolujazdec motorového vozidla zn. Opel ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice k ošetreniu. Ďalší spolujazdec, ktorý sa nachádzal na zadnom sedadle v motorovom vozidle zn. Opel následkom nárazu utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," poznamenala bratislavská polícia na sociálnej sieti. Presné príčiny ako aj okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaTragédiaSenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu