Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Primátor mesta v šoku! Medveď neďaleko autobusovej zastávky: Vyzýva na opatrnosť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Ján Prílepok - primátor mesta Dolný Kubín )

DOLNÝ KUBÍN - Primátor mesta Dolný Kubín Ján Prílepok ostal v šoku, keď uvidel video, ako sa medveď prechádza v meste neďaleko autobusovej zastávky. Ľudí vyzýva na opatrnosť.

Primátor mesta Dolný Kubín Ján Prílepok na sociálnej sieti zdieľal video medveďa, ktorý sa prechádza po cesta medzi mestskými časťami Kňažia a Mokraď. Okamžite preto privolal políciu, aby medveďa z cesty vyhnala a pomohla pracovníkom, ktorí v tom čase odchádzali z práce.

"Pozor medzi Kňažou a Mokraďou. V blízkosti sa nachádza vlaková aj autobusová zastávka, preto sú na mieste hliadky mestskej a štátnej polície a dohliadajú na pracovníkov okolitých fabrík odchádzajúcich z poobednej zmeny," poznamenal na sociálnej sieti.

Ľudí však vyzýva na opatrnosť, pretože medveď sa môže vrátiť. "Hliadky budú situáciu monitorovať počas celej noci a v ranných hodinách opäť dohliadnu na pracovníkov končiacich nočnú a prichádzajúcich na rannú zmenu. Na situáciu nás upozornila a poslala video pani Janka, ďakujeme," dodal primátor mesta.

Viac o téme: MedveďAutobusová zastávkaOravaDolný Kubín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu