Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragické ráno v okrese Prievidza! Chodec po zrážke s vozidlom zraneniam podľahol

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

OSLANY - Tragická dopravná nehoda sa stala na ceste z obce Oslany smerom na Partizánske. Vodič auta značky Audi zachytil 41-ročného chodca bez reflexných prvkov. Ten zraneniam, žiaľ, podľahol.

Polícia dnes v skorých ranných hodinách zasahovala pri vážnej dopravnej nehode v okrese Prievidza. "Podľa doteraz zisteného, vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi A4 z obce Oslany smerom na Partizánske. Počas jazdy zachytil 41 – ročného chodca, ktorý mal stáť pri pravej krajnici v smere jazdy vodiča v maskáčovom oblečení bez reflexných prvkov," poznamenala trenčianska polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Nehoda na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Tip čitateľa)

Chodec po nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. S 21-ročným vodičom auta značky Audi bola vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. "U nebohého bolo nariadené vykonanie súdnolekárskej pitvy. Polícia na mieste dopravnú nehodu zadokumentovala aj za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. V súvislosti s touto tragickou udalosťou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala polícia.

Viac o téme: NehodaTragédiaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu