Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Nočná dráma v Trnave! Na benzínke sa strieľalo: Zasahovalo niekoľko policajných hliadok

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - Trnavská polícia včera v noci zasahovala pri streľbe neďaleko najväčšieho nákupného centra v Trnave. Na benzínovej pumpe došlo k hádke medzi skupinkou ľudí pričom jeden z nich vytiahol zbraň a vystrelil. Náboj zasiahol sklo, ktoré ostalo poškodené.

Obrovská dráma sa odohrala včera v noci na benzínovej pumpe v Trnave. Polícia prijala oznámenie, že malo dôjsť k streľbe v okolí najväčšieho nákupného centra v Trnave. Operačné stredisko na miesto a jeho bezprostredné okolie okamžite vyslalo viacero policajných hliadok. Po príchode na miesto zistili, že sa strieľalo na benzínovej pumpe.

archívne video

Miesto činu streľby v Záhorskej Bystrici (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

"Policajti na mieste zistili, že malo dôjsť k minimálne jednému výstrelu, ktorý poškodil sklo na blízkej čerpacej stanici. Výstrelom mal pritom predchádzať konflikt viacerých osôb, pričom nie je vylúčené, že sa tieto osoby navzájom poznali. Pri samotnej streľbe nemalo dôjsť k zraneniu žiadnej osoby," poznamenala trnavská polícia na sociálnej sieti. 

Polícia sa incidentom od prvého momentu intenzívne zaoberá a preveruje ho v súvislosti s trestnými činmi výtržníctva, ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, krádeže a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. "Príslušníci trnavskej okresnej kriminálnej polície v súčasnosti vykonávajú úkony potrebné na riadne objasnenie celej udalosti. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodala trnavská polícia.

Viac o téme: StreľbaBenzínová pumpaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu