Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Polícia obvinila 39-ročného muža: Napadol v Hornej Súči barmana

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HORNÁ SUČA - Polícia obvinila 39-ročného muža z prečinu výtržníctva. V minulosti viackrát súdne trestaný muž v pohostinstve v Hornej Súči (okres Trenčín) napadol barmana a spôsobil mu zranenia. Informovala o tom trenčianska krajská polícia vo štvrtok na sociálnej sieti.

"Barman odmietol obvinenému nalievať alkohol, keďže už bol zjavne pod vplyvom alkoholu. Po verbálnej hádke prešiel muž za barový pult, kde poškodeného niekoľkokrát udrel päsťou do tváre," opísali policajti.

archívne video

Muž pobodal v nemeckom Mannheime viacero ľudí (Zdroj: X / @DerWiderstand8)

Poškodený následkom útoku podľa nich utrpel tržné rany na tvári, zranenia mal aj na pravom predlaktí, ktoré mu spôsobili rozbité sklené poháre na podlahe. Zničené zostali i jeho dioptrické okuliare v hodnote 650 eur. Zranenia si vyžiadali jeho lekárske ošetrenie v nemocnici.

Policajti po príchode na miesto obmedzili muža na osobnej slobode a vykonali s ním dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 1,96 promile alkoholu v dychu. Obvinený po zadržaní putoval do cely policajného zaistenia.

 

🥃 ZÁKAZNÍKOVI UŽ NECHCEL NALIEVAŤ ALKOHOL🥃 👊TEN NA NEHO ZAÚTOČIL 👊 ➡ V pohostinstve v Hornej Súči agresívny muž napadol...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, September 5, 2024

"Obvinený bol už v minulosti sedemkrát súdne trestaný za násilnú, majetkovú aj drogovú trestnú činnosť. Tento skutok spáchal v posledný deň svojho podmienečného odsúdenia za rovnaký trestný čin. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd," dodali policajti.

Viac o téme: BarmanPolícia útok NapadnutieHorná Suča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu