Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Polícia žiada verejnosť o pomoc: Pátra po nezvestnom 25-ročnom mužovi z Lodna

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

LODNO - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 25-ročnom Reném Adrienovi Tvrdom z obce Lodno v okrese Kysucké Nové Mesto. Nezvestný je od 23. augusta, keď bol rodinnými príslušníkmi naposledy videný v mieste svojho trvalého bydliska.

Aktualizované 6.9. o 13:22 - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvolalo pátranie po nezvestnom 25-ročnom Reném Adrienovi Tvrdom z Lodna v okrese Kysucké Nové Mesto. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Dôvody vyhlásenia pátrania podľa nej pominuli. "Menovaný je živý a v poriadku," uviedla policajná hovorkyňa. Muž bol nezvestný od 23. augusta.

Polícia po ňom pátrala 

"Od tejto doby o sebe nepodal žiadnu správu a jeho pobyt a pohyb nie je známy," doplnila žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Nezvestný je vysoký približne 178 centimetrov, má strednú postavu, nakrátko ostrihané vlasy a zelené oči. Naposledy mal oblečené čierne tričko s krátkym rukávom, čierne športové tepláky a čierne tenisky s bielou podrážkou. Zvláštnym znamením je kolísavá chôdza a drobné tetovanie v tvare čínskych znakov na pravej ruke.

"Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej stránke polície," vyzvala Šefčíková.

Viac o téme: PolíciaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu