Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Popradčan (69) vylákal len 7-ročné dievčatko do lesa! Nastala hrôza: Polícia ho obvinila zo sexuálneho zneužívania

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

POPRAD - Len 7-ročné dievčatko sa bicyklovalo po cyklistickom chodníku v Poprade, keď na ňu zavolal 69-ročný muž. Tomu sa ju podarilo vylákať do lesa. Polícia muža obvinila zo zločinu sexuálneho zneužívania.

Skutočná hrôza sa odohrala v stredu 28. augusta 2024 popoludní v Poprade v prímestskej časti Kvetnica. Na cyklistickom chodníku sa bicyklovalo len 7-ročné dievčatko. Tomu sa zrazu prihovoril 69-ročný muž. "Muž zavolal malú slečnu, aby šla za ním, tá ho nasledovala. Šli do lesa pri ceste, na konci cyklistického chodníka. 69-ročný muž sa k dievčatku nevhodne správal," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov Jana Ligdayová.

archívne video

Zdravotník obvinený zo znásilnenia študentky Sone prichádza na súd (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Dievčatko sa, našťastie, zachovalo najlepšie, ako mohlo a na pomoc zavolalo otca. Muž následne z miesta činu ušiel. "Muž z miesta ušiel na kolobežke. Polícia vypátrala podozrivého muža, bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde s ním boli vykonané potrebné procesné úkony," dodala hovorkyňa.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade na základe získanej dôkaznej situácie už vzniesol obvinenie 69-ročnému miestnemu mužovi zo zločinu sexuálneho zneužívania. Páchateľovi tak podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Viac o téme: DievčatkoSexuálne zneužívaniePolícia PopradLes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu