Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragédia v Tvrdošíne! Len 13-ročná Lili napokon zomrela: Odstrašujúce VIDEO zo zrážky z priechodu pre chodcov

(Zdroj: Tip čitateľa)

TVRDOŠÍN - Obrovská tragédia. Len 13-ročnú Lili na priechode pre chodcov počas dní mesta Tvrdošín zrazilo auto. Svoj boj napokon prehrala a zraneniam, žiaľ, podľahla. Do redakcie nám poslali zábery, ktoré údajne hrôzostrašnú nehodu zachytávajú.

Skutočne hrôzostrašná nehoda sa stala v stredu 21. augusta 2024. Len 13-ročná Lili si užívala dni mesta Tvrdošín v centre mesta. Večer sa vybrala na priechod pre chodcov, ktorý chcela prejsť, avšak tam ju, žiaľ, zrazilo auto. Dievčatku okamžite poskytli potrebnú pomoc a privolali záchranné zložky, ktoré ju odviezli do nemocnice.

"Moja dcéra... Prevezená do Martina, kde sa podrobila operácii hlavy," informoval o jej zdravotnom stave otec na sociálnej sieti. O pár dní sa podelil s tým, že stav jeho milovanej dcérky sa zhoršuje, avšak napriek tomu dúfal, že sa z toho dostane. Po viac ako týždni však prišla zdrvujúca správa. "Navždy nás opustila naša milovaná dcéra Lilien. Ktorí ste ju poznali, venujte jej modlitbu," napísal zronený otec.

Polícia sa pre citlivosť prípadu k nehode nevyjadrila. "Polícia eviduje predmetnú dopravnú nehodu, ktorej účastníčkou bola maloletá osoba. Bližšie informácie k tejto dopravnej nehode nateraz nebudeme poskytovať z dôvodu citlivosti prípadu a prebiehajúceho vyšetrovania," poznamenala hovorkyňa žilinskej polície.

Do redakcie nám zaslali mrazivé video z bezpečnostných kamier, ktoré má byť z predmetnej nehody. Na záberoch je vidieť osobu, ktorá uteká cez priechod a v tom ju zrazí auto. Dátum videa, ktorý je zverejnený v ľavom hornom rohu, je 21. august 2024. Týmto chceme apelovať na všetkých vodičov, aby najmä počas mestských akcií boli obozretní, keď prechádzajú centrom mesta cez priechod pre chodcov. Rodičia by zas mali upozorniť svoje ratolesti, aby sa pri prechádzaní cez priechod poobzerali dookola, či nejde auto.

POZOR! Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

Nehoda na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: NehodaPolícia Tvrdošín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu