Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hrôza na dňoch mesta! 13-ročnú Lili zrazilo auto na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

(Zdroj: Tip čitateľa)

TVRDOŠÍN - Vážna dopravná nehoda sa stala v stredu 21. augusta počas dní mesta Tvrdošín. Len 13-ročnú Lili na priechode pre chodcov zrazilo auto. Do redakcie nám poslali zábery, ktoré hrôzostrašnú nehodu zachytávajú.

Hrôzostrašná nehoda sa stala v stredu 21. augusta 2024 večer počas slávnostných dní mesta Tvrdošín v centre mesta. Len 13-ročné dievčatko Lili vbehlo na priechode pre chodcov, kde ho zrazilo auto. Dievčatko okamžite odviezli do nemocnice, kde podstúpilo operáciu. "Moja dcerá... Prevezená do Martina, kde sa podrobila operácii hlavy," informoval o jej zdravotnom stave otec na sociálnej sieti.

Polícia sa pre citlivosť prípadu k nehode nevyjadrila. "Polícia eviduje predmetnú dopravnú nehodu, ktorej účastníčkou bola maloletá osoba. Bližšie informácie k tejto dopravnej nehode nateraz nebudeme poskytovať z dôvodu citlivosti prípadu a prebiehajúceho vyšetrovania," poznamenala hovorkyňa žilinskej polície.

Do redakcie nám zaslali mrazivé video z bezpečnostných kamier, ktoré má byť z predmetnej nehody. Na záberoch je vidieť osobu, ktorá uteká cez priechod a v tom ju zrazí auto. Dátum videa, ktorý je zverejnený v ľavom hornom rohu, je 21. august 2024. Týmto chceme apelovať na všetkých vodičov, aby najmä počas mestských akcií boli obozretní, keď prechádzajú centrom mesta cez priechod pre chodcov. Rodičia by zas mali upozorniť svoje ratolesti, aby sa pri prechádzaní cez priechod poobzerali dookola či nejde auto.

POZOR! Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

Nehoda na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: NehodaPriechod pre chodcovTvrdošín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu