Sobota14. september 2024, meniny má Ľudomil, Radka, zajtra Jolana

Polícia obvinila päť lovcov pedofilov: Sú to ešte len tínedžeri!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Polícia obvinila v rámci akcie Lovec piatich tínedžerov, takzvaných lovcov pedofilov. Čelia obvineniu zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"V rukách polície skončili piati tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť," priblížili policajti.

aktuálne video

Polícia obvinila v rámci akcie Lovec päť tínedžerov, tzv. lovcov pedofilov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Obvinené osoby sú vo veku od 15 do 17 rokov. Počas policajnej akcie Lovec vykonali trnavskí a bratislavskí policajti viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp.

Polícia apeluje na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. "Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných 'lovcoch', aby sa vždy obrátil na políciu," zdôraznili policajti.

Viac o téme: Polícia Tínedžeri Lovci pedofilov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu