Sobota14. september 2024, meniny má Ľudomil, Radka, zajtra Jolana

TRAGICKÝ záver pátrania! Katarína (†43) bola nezvestná viac ako mesiac, našli ju mŕtvu

Katarínu I. našli mŕtvu Zobraziť galériu (2)
Katarínu I. našli mŕtvu (Zdroj: Facebook/Pohotovostný pátrací tím, Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách )

TRENČÍN - Trenčianska polícia vyhlásila na konci júla pátranie po nezvestnej 43-ročnej Kataríne I. z Trenčína. Po mesiaci však prišla smutná správa. Katarínu našli, no, žiaľ, neskoro.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne vyhlásilo v júli (29. 7.) pátranie po Kataríne I. s bydliskom v Trenčíne. „Nezvestná 43-ročná Katarína Izraelová bola naposledy videná dňa 23. júla v čase okolo 16.00 h v obci Trenčianske Jastrabie, odkiaľ odišla na neznáme miesto a jej súčasný pobyt nie je známy,” informovala v júli trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že naposledy ju videli v hnedých šatách s bielymi bodkami a zlatých sandáloch. O pomoc pri jej pátraní žiadal aj Pohotovostný pátrací tím - Trenčiansky kraj.

Katarína I. sa našla neskoro
Zobraziť galériu (2)
Katarína I. sa našla neskoro  (Zdroj: Facebook/Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách )

Po viac ako mesiaci však prišla pre rodinu tá najhoršia správa. "S ľútosťou oznamujeme, že Katarína I. sa našla, no, žiaľ, neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," napísali na sociálnej sieti. Smutnú správu potvrdil aj Pohotovostný pátrací tím Trenčianskeho kraja.

Viac o téme: PátranieTrenčínKatarína I. Smutný koniec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu