Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

AKTUÁLNE VIDEO Nehoda za mostom Lanfranconi: Auto sa zrazilo s kamiónom! Z miesta je vidieť plamene

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Na bratislavskej diaľnici D2 za mostom Lanfranconi smerom na Einsteinovu sú blokované dva jazdné pruhy. Zrazilo sa tam auto s kamiónom, ktorý začal horieť. Zelená vlna STVR o tom informuje na sociálnej sieti.

Na bratislavskej diaľnici D2 za mostom Lanfranconi smerom na Einsteinovu sa zrazilo sa tam auto s kamiónom (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Na bratislavskej D2 za mostom Lanfranconi smerom na Einsteinovu na 64. kilometri sa zrazilo osobné auto s kamiónom, ktorý začal horieť. Blokované sú dva jazdné pruhy. Tunel Sitina je smerom z Lamača do Petržalky uzavretý. Odporúčame obchádzku cez Patrónku," uviedla.

Ako informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, zasahujúci hasiči pracujú na likvidácii požiaru. Z miesta podľa ich slov nie sú v súčasnosti nahlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby. Polícia žiada vodičov, aby využili alternatívne trasy. "Premávka je v tomto úseku obojsmerne uzavretá," upozornila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 

Viac o téme: NehodaMost LafranconiJazdné pruhy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu