Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

VIDEO brutálnej bitky na železnici! Ženu bila skupina hlava nehlava: Ťahali ju za vlasy až kým nespadla

(Zdroj: Tiktok)

VRANOV NAD TOPĽOU - Brutálna bitka na železnici vo Vranove nad Topľou. Úbohú ženu skupina mlátila hlava nehlava. Po útoku ostala ležať na zemi.

K hrôzostrašnej bitke došlo podľa našich informácií v sobotu 17.8. na železnici vo Vranove nad Topľou. Skupinka žien začala inú ženu ťahať za vlasy a fyzicky ju napádať. Okoloidúci si brutálnu bitku natočili a zverejnili video na sociálnej sieti.

Na záberoch je vidieť ako ženu neľútostne ťahajú za vlasy a udierajú ju. Tá sa ich vyčíňaniu nedokáže brániť. Všetko sa to deje na železničnom priecestí a okolo prechádza vlak. Partia skončí až kým úbohá žena neskončí ležať na zemi. Následne partiu ľudí rozoženie s krikom okoloidúci muž, ktorý celý incident spozoroval.

Video nie je vhodné pre citlivé povahy

Prípadom sa podľa našich informácií už zaberá polícia. "Polícia sa prípadom zaoberá. Dňa 18.08.2024 bolo na OO PZ Vranov nad Topľou prijaté od poškodenej oznámenie, že dňa 17.08.2024 v podvečerných hodinách na železničnej stanici vo Vranove nad Topľou bola fyzicky napadnutá inými osobami, ktoré ju ťahali za vlasy a napádali ju. Z dôvodu vecnej príslušnosti bolo predmetné oznámenie dňa 19.08.2024 odstúpené Oddeleniu železničnej polície PZ Prešov spolu so záznamom z incidentu zverejneného na sociálnych sieťach neznámou osobou. V súvislosti s incidentom nebolo zistené, aby došlo k zraneniu osôb," informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefa Pecuch.

Viac o téme: Vranov nad TopľouBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu