Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Konflikt v podniku v centre mesta sa skončil tragicky: VRAŽDA mladého muža!

(Zdroj: Topky)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Policajti z Liptovského Mikuláša aktuálne vyšetrujú tragickú udalosť. Tá sa udiala v miestnom podniku v noci zo soboty na nedeľu. Konflikt dvoch mladíkov vyústil až do vraždy jedného z nich. Vyšetrovatelia druhého mladíka preto zadržala. Čo sa dialo?

Za všetko mohol vzájomný konflikt medzi 17-ročným mladíkom z Portugalska a 24-ročným mužom v miestnom podniku v Liptovskom Mikuláši v skorých ranných hodinách. "Po vzájomnom konflikte, 17 ročný mladík z Portugalska nožom pobodal poškodeného, ktorému zasadil najmenej 5 rán nožom a spôsobil mu zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol. Podozrivá osoba bola zadržaná a eskortovaná na útvar. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v súvislosti s uvedeným násilným skutkom, začal trestné stíhanie pre zločin vraždy," informovala hovorkyňa žilinskej krajskej polície Zuzana Šefčíková. 

Ako dodala, v súčasnosti  naďalej vykonávajú prvotné procesné úkony a bližšie informácie poskytnú, až keď to situácia dovolí.

"Operátor tiesňovej linky vyslal ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mužovi, ktorý mal utrpieť viaceré bodné poranenia. Posádka na mieste ošetrila 24-ročného pacienta, u ktorého došlo k zástave srdca. Záchranári vykonali rozšírenú resuscitáciu, pacienta zaintubovali a na umelej pľúcnej ventilácii ho transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová, upozornil portál noviny.sk. 

Primátor mesta incident odsúdil

Po nedeľňajšej vražde v podniku v Liptovskom Mikuláši budú na radnici viesť diskusiu, ako viac zvýšiť bezpečnosť obyvateľov aj turistov. Na sociálnej sieti to oznámil liptovskomikulášsky primátor Ján Blcháč. Útok nožom, po ktorom zomrel 24-ročný muž, Blcháč odsúdil. "Odsudzujem tento čin a celkovo prejavy násilia, akých sme svedkami v súčasnosti. Je medzi nami príliš veľa zloby a nenávisti. Upokojenie a vzájomné pochopenie druhých je jedinou cestou k mieru," zhodnotil. Polícia musí podľa primátora čin riadne vyšetriť a súdy vinníka odsúdiť. "Naše mesto má byť mestom športu, prírody, dobrého života a radosti. Nedokážem pochopiť takéto činy," dodal.

 

V noci v našom meste došlo k neakceptovateľnému útoku, ktorý žiaľ skončil smrťou mladého človeka. Odsudzujem tento čin a...

Posted by Ján Blcháč on Sunday, August 18, 2024

 

Viac o téme: Vražda v Liptovskom Mikuláši
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu