Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Šokujúci prípad z Košíc: Malé dieťa bolo uprostred noci v otrasných podmienkach! Opitý otec sa váľal v kríkoch

(Zdroj: Facebook - Mestská polícia Košice)

KOŠICE - Košickí mestskí policajti informovali o prípade z minulého týždňa, kedy uprostred noci našli na tráve na Kasárenskom námestí malé dieťa. To sa nachádzalo v tráve, bolo zanedbané, špinavé, v znečistenom oblečení a pomočené.

V stredu 7. augusta 2024, hodinu pred polnocou, bola hliadka pohotovostnej ochrannej jednotky Mestskej polície Košice vyslaná na Kasárenské námestie na základe oznámenia operačného strediska. Na mieste našli staršieho muža a malé plačúce batoľa v znepokojivých podmienkach.

Z vysvetlenia staršieho muža vyplynulo, že otec dieťaťa sa spolu s ďalšími dvoma osobami nachádza v neďalekých kríkoch. Všetky tieto osoby javili známky značného požitia alkoholu, resp. iných omamných látok. „Otec dieťaťa príslušníkom uviedol, že batoľa má 2 roky, jeho matka sa nachádza vo výkone trestu odňatia slobody a on nemá s dieťaťom kam ísť, potulujú sa, nocujú na ulici bez základných potravín a hygienických potrieb,“ informuje Mestská polícia.

„Po kontaktovaní oddelenia sociálnej kurately Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, sa jej pracovník dostavil na miesto, a rozhodol o odobratí dieťaťa a jeho umiestnení do ústavu dočasnej starostlivosti v Centre pre deti a rodiny Košice na Uralskej ulici č. 1 v Košiciach,“ dodali na záver policajti.

 

MESTSKÍ POLICAJTI OBJAVILI DIEŤA V OTRASNÝCH PODMIENKACH👮‍♂️ V stredu 7. augusta, hodinu pred polnocou, bola hliadka...

Posted by Mestská polícia Košice on Tuesday, August 13, 2024

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu