Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

MIMORIADNE Z pultov sťahujú množstvo potravín: Ak ich máte doma, nekonzumujte ich!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na slovenskom trhu sa predávalo až 13 nebezpečných potravín. Ide o parížsky, diabolský, vlašský, zemiakový a camping šalát v rôznych veľkostiach. Informuje o tom veľkoobchod Metro s tým, že sa na pultoch predajní nachádzal v auguste.

METRO Cash & Carry SR s.r.o. muselo stiahnuť viacero pochúťkových šalátov. "Dôvod je možná fyzikálna kontaminácia kúskami plastu v jednej z použitých surovín. Stiahnutie sa týka výrobkov od dodávateľa Gastro-Menu Express a.s," informuje reťazec. Stiahnutie z predaja sa týka nasledovných produktov:

MIMORIADNE Z pultov sťahujú
Zobraziť galériu (3)

"Ak ste si uvedený výrobok zakúpili a máte ho stále k dispozícii, prosíme Vás, aby ste ich nekonzumovali. Výrobky ste si mohli zakúpiť v čase od 5. 8. 2024 do 12. 8. 2024," informuje na webe spoločnosti Petra Bártová, vedúca oddelenia kvality. Výrobky môžete vrátiť v ktoromkoľvek veľkoobchodnom stredisku METRO Cash & Carry SR. Za zakúpené výrobky vám budú na základe predajného dokladu vrátené peniaze. Vrátenie je možné do 5. septembra 2024. 

MIMORIADNE Z pultov sťahujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/)

V prípade, že nie ste z akéhokoľvek dôvodu schopní predložiť predajný doklad, pre urýchlenie procesu treba požiadať obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu. "Za spôsobené nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že naša spolupráca bude aj naďalej pokračovať k obojstrannej spokojnosti," uviedla vedúca oddelenia kvality na webe.

Viac o téme: MetroNebezpečné potravinyŠaláty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu