Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

AKTUÁLNE Prvé zábery z hromadnej nehody pri D1: Tragické správy, jeden mŕtvy a zranené dieťa

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Za obcou Blatné v smere na diaľnicu D1 sa zrazilo viacero áut. Na miesto bol privolaný aj vrtuľník. Celý úsek bude obojsmerne neprejazdný. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Momentálne na mieste dopravní policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vykonávajú potrebné úkony," uviedla polícia. Presné príčiny a okolnosti nehody sú podľa nej predmetom vyšetrovania.

archívne video

Hromadná nehoda po policajnej naháňačke v obci Tomášov (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

 

AKTUÁLNE OBMEDZENÁ PREMÁVKA Z OBCE BLATNÉ NA DIAĽNICU D1 👉V čase okolo 07:24 h sme na linke 158 prijali oznam o...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, August 8, 2024

Na mieste zasahovali aj leticekí záchranári. "K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno za obcou Blatné (okr. Senec) smerom na diaľnicu D1, bol na pomoc vyslaný aj záchranársky vrtuľník z Bratislavy. Pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel sa na mieste nachádzali 4 zranené osoby, z toho jedna maloletá," poznamenali na sociálnej sieti.

AKTUÁLNE Prvé zábery z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Jedna dospelá osoba utrpela vážne zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla. "Posádka záchranárskeho vrtuľníka si po pristátí v blízkosti nehody prevzala do svojej starostlivosti 44-ročnú vodičku, ktorá bola vo vozidle zakliesnená. Pri čelnom náraze utrpela poranenie hrudníka, chrbtice a úraz hlavy. Po vyslobodení z vozidla jej záchranári na mieste poskytli neodkladné zdravotné ošetrenie, podali potrebnú liečbu a po preložení na palubu bola pacientka v stabilizovanom stave, pri vedomí letecky transportovaná do UNB Ružinov. Ostatní zranení ostali v starostlivosti pozemných záchranárov," dodali leteckí záchranári.

AKTUÁLNE Prvé zábery z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Viac o téme: NehodaVrtuľník Blatné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu