Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Šialená jazda na diaľnici D1! VIDEO Vodič (79) jazdil v protismere, žena kvôli nemu havarovala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj )

TRENČÍN - Pohľad, ktorý nechce zažiť žiadny vodič. Na diaľnici D1 blízko odpočívadla Prejta v Dubnici nad Váhom jazdilo auto v protismere a spôsobilo dopravnú nehodu iného vozidla. Ako informuje trenčianska krajská polícia, vyšetrovateľ v začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu Všeobecné ohrozenie.

"Na základe doteraz zisteného, vodička vozidla zn. BMW v ľavom pruhu obiehala nákladné motorové vozidlo, pričom sa jej v protismere náhle objavilo vozidlo zn. Škoda. V snahe vyhnúť sa vodičovi v protismere vodička strhla volant do pravého jazdného pruhu, kde sa stalo neovládateľné. Prešlo na trávnatú plochu diaľnice, kde prerazilo oplotenie. Následne vozidlo opäť prerazilo oplotenie a prešlo cez trávnatú plochu späť na pravú krajnicu diaľnice," približuje polícia. Bližšie informácie o tom, či vodička utrpela zranenia, polícia neuvádza.

Vodič jazdil na diaľnici D1 v protismere a spôsobil nehodu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Dodáva, že až takmer 40 občanov oznámilo na tiesňovej linke 158, že na diaľnici D1 jazdí vozidlo v protismere. "Operačný dôstojník okamžite vyslal hliadky polície, ktoré túto nezodpovednú jazdu 79-ročného vodiča zastavili," popisuje situáciu políciu a dodáva, že vodič bol podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. Na mieste bol obmedzený na osobnej slobode.

Šialená jazda na diaľnici
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Vyšetrovateľ PZ z Trenčína začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu Všeobecné ohrozenie. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody ako aj dôvodov jazdy vodiča v protismere sú predmetom vyšetrovania polície.

Viac o téme: Dopravná nehodaDiaľnica D1Dubnica nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu