Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Policajti avizujú opatrenia v súvislosti s futbalovými zápasmi: Obmedzenia v doprave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA/DUNAJSKÁ STREDA - Policajti avizujú bezpečnostné opatrenia v súvislosti s blížiacimi sa medzinárodnými futbalovými zápasmi v Trnave a Dunajskej Strede. Stredajší duel medzi FC Spartak Trnava a FK Sarajevo bol organizátorom označený ako rizikový. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Futbalový zápas sa v Trnave začne v stredu o 20.30 h. Treba sa pripraviť na obmedzenia v doprave. "Policajti budú, podľa vývoja bezpečnostnej situácie, úplne uzatvárať ulicu Kollárovu, a to pravdepodobne v čase od 16.00 h do ukončenia bezpečnostných opatrení," priblížili. Na dodržiavanie verejného poriadku bude v meste dohliadať zvýšený počet policajtov. Keď je zápas označený ako rizikový, tresty pre výtržníkov sa zvyšujú na dvojnásobok. Maximálna výška je 1000 eur v blokovom konaní.

archívne video

Slovenskí a maďarskí policajti nacvičovali spoločné cezhraničné sledovanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Policajti budú vo zvýšenom počte dohliadať na verejný poriadok aj v súvislosti so štvrtkovým (1. 8.) zápasom medzi FC DAC 1904 Dunajská Streda a FK Zira Baku so začiatkom o 20.30 h. "Upozorňujeme, že v súvislosti s príchodom fanúšikov môže dôjsť k obmedzeniu v doprave na ulici Športová, prípadne aj na iných priľahlých uliciach v okolí štadióna," doplnila polícia s tým, že zápas v Dunajskej Strede nebol označený ako rizikový.

 

👮‍♂️ POLICAJTI SA CHYSTAJÚ NA 2 ZÁPASY ⚽️ ➡️ FUTBAL BUDE V TRNAVE AJ DUNAJSKEJ STREDE 👮‍♂️ Polícia prijala s...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, July 31, 2024
Viac o téme: TrnavaDunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu