Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Polícia zverejnila detaily tragickej zrážky dvoch motorkárov! Čo sa v osudný moment dialo?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Tragická dopravná nehoda sa stala včera 29.júla okolo 14:30 hod.. Dvaja vodiči motocyklov do seba čelne vpálili. Obaja brutálnu zrážku neprežili. Polícia zverejnila detaily. Čo sa v osudnú chvíľu dialo?

Hrôzostrašná tragédia sa stala na ceste druhej triedy č. II/537 v okrese Liptovský Mikuláš. Podľa najnovších zistení polície mal vodič motocykla zo Spojených štátov amerických viesť vozidlo značky BMW v smere od Podbanského na obec Pribylina. 

archívne video

Dopravná nehoda v Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

"Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim motocyklom značky BMW, ktorý viedol vodič (občan Nemeckej spolkovej republiky)," informovala o detailoch tragédie polícia.

Polícia zverejnila detaily tragickej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Obaja vodiči utrpeli pri čelnej zrážke motocyklov vážne zranenia, ktorým, žiaľ, počas transportu do nemocnice podľahli. Nehodu prežila iba spolujazdkyňa zo Spojených štátov amerických, ktorá bola prevezená do nemocnice. "U nebohých vodičov motocyklov bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala žilinská polícia.

Viac o téme: NehodaLiptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu