Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Vážna nehoda na D1: Auto na streche, vodiča previezli do nemocnice

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBNICA NAD VÁHOM - Dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Dubnici nad Váhom vo štvrtok (25. 7.) popoludní si vyžiadala zranenie vodiča osobného auta. Na mieste zasahovali šiesti príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Dubnice nad Váhom a Trenčína s dvomi vozidlami. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Auto sa po nehode nachádzalo v pravom jazdnom pruhu a prevrátené na streche. Pri udalosti sa zranil vodič, ktorý bol mimo havarovaného vozidla. "Dubnickí hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody a preverili zdravotný stav vodiča, ktorému poskytli predlekársku prvú pomoc. Trenčianski hasiči - zdravotní záchranári zranenú osobu ošetrili a následne sanitkou previezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice," priblížil Petrík. Hasiči súčasne podľa neho na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia.

"Po príchode odťahovej služby príslušníci HaZZ asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby, po čom z vozovky prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny," dodal Petrík.

Viac o téme: NehodaHasičiD1Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu