Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Čelná zrážka motorkárov skončila tragicky! O život prišli dvaja muži

(Zdroj: Topky)

PRIBYLINA - Tri ťažko zranené osoby si podľa prvotných informácií mala vyžiadať pondelňajšia čelná zrážka dvoch motocyklov v Pribyline. Na sociálnej sieti o tom informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR.

Dodalo, že na miesto nehody vyslali jednu ambulanciu rýchlej lekárskej, dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci aj posádku leteckých záchranárov.

archívne video

Pri Galante došlo k fatálne zrážke dvoch vozidiel: Vodiči nemali pri čelnom náraze šancu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Žilinskí krajskí policajti na sociálnej sieti konkretizovali, že k nehode došlo na ceste druhej triedy, úsek je aktuálne neprejazdný. Vodičov požiadali o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov.

 

AKTUALIZÁCIA 15:05 ‼️Pribylina: OS ZZS SR vyslalo jednu ambulanciu RLP, dve ambulancie RZP a dve posádky leteckých...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Monday, July 29, 2024

Čelnú zrážku motocyklov v Pribyline neprežili dvaja ľudia

Čelnú zrážku motocyklov v pondelok v Pribyline neprežili dvaja ľudia. Tretiu zranenú ženu s úrazom hlavy transportovali záchranárskym vrtuľníkom do nemocnice v Banskej Bystrici. Na sociálnej sieti o tom informovali z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

"U 56-ročného muža na mieste lekár už iba konštatoval úmrtie. Ďalší 67-ročný muž zomrel počas prevozu do nemocnice," konkretizovali zdravotnícki záchranári.

K zrážke dvoch motocyklov došlo na ceste druhej triedy v Pribyline v okrese Liptovský Mikuláš. Na miesto vyslali jednu ambulanciu rýchlej lekárskej, dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci aj dve posádky leteckých záchranárov.

Viac o téme: Čelná zrážkaMotorkáriDopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu