Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Sadla za volant bez oprávnenia: Vodička spôsobila dopravnú nehodu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

PRAVENEC - Žena bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu spôsobila v pondelok (22. 7.) večer v Pravenci (okres Prievidza) dopravnú nehodu. Pri zrážke dvoch osobných áut zasahovali policajti z obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitrianskom Pravne. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

"Štyridsaťdvaročná vodička Mercedesu, idúca v smere na Nedožery-Brezany, nezvládla v pravotočivej zákrute vedenie vozidla a prešla do protismeru, kde následne narazila do protiidúceho osobného auta Kia, ktoré viedol 24-ročný vodič," uviedla Krajčíková.

archívne video

Hromadná nehoda po policajnej naháňačke v obci Tomášov (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Oboch účastníkov dopravnej nehody podrobili policajti dychovej skúške. "U vodiča Kie bola dychová skúška negatívna. U vodičky Mercedesu však skončila dychová skúška s pozitívnym výsledkom merania 1,09 mg/l, čo predstavuje 2,27 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška po 20 minútach ukázala hodnotu 1,03 mg/l, čo predstavuje 2,15 promile alkoholu," ozrejmila Krajčíková. Žena podľa nej viedla vozidlo aj napriek tomu, že nemá vodičské oprávnenie na vedenie motorových vozidiel. Škodu na autách predbežne vyčíslili na 5.500 eur.

Sadla za volant bez
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: NehodaVodičákPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu